• Konferensresa till Skottland


  Med äventyr runt hörnet


 • Konferensresa till Skottland


  Med äventyr runt hörnet

 • Konferensresa till Skottland


  Med äventyr runt hörnet

 • Konferensresa till Skottland


  Med äventyr runt hörnet

Edinburgh, Skottland

Slott, medeltida städer, gröna kullar, whiskeyns hemland och en av världens bästa cykelparker. Det är en bråkdel av vad Skottland erbjuder om ni lägger en konferens heller företagsresa här.

I Skottland får ni uppleva William Wallace’ land, mountainbike längs böljande landskap, karg kust och whisky lagrad på ogästvänliga små öar. Här bor ni på slott, tränar falkar och äter klassiska pajer med whisky som tillbehör.

Passa på att testa den klassiska säckpipan som även den skickligaste musikern kan ha svårt för. Strosa runt i timmar längs Edinburghs historiska gator och låt fantasin svepa med dig till svunna tider.

 

Passar vilka?

Grupper mellan 10 – 40 personer som gärna byter kontorskläderna mot slitstarka utekläder och friskt ylleväder bör definitivt uppleva Edinburgh och Skottland. På med flanellskortan och frammana era inre vikingar och ge er ut på äventyr.

Edinburgh och Skottland passar grupper mellan 10-40 personer som gillar att upptäcka nya kulturer och vill lämna kostymen hemma till fördel för flanellskjortan.

Xtravel_konferens_skottland_7

 

Destinationen:

Läge: I höjd med Svenska Götaland i Storbritannien, med Atlanten på sin västra sida och nordhavet på sin östra sida.

Flygplats: Edinburghs flygplats.

Transfertid: Varierar beroende på destination.

Kultur: Kilt och säckpipa är ett måste, har man inte det hemma i garderoben kan man komma hur som helst. Ett plus är om du kan sitta i en bar och prata med en total främling om precis vad som helst.

Varför? För att oss kan man uppleva Braveheart-miljön på bästa sätt, från en cykel.

Aktivitet: Cykling, ridning, falkträning, tunnelvandringar, whiskeyprovning.

Boende: En rolig kombination är att bo i ett slott på landsbygden två nätter och avsluta sista natten på hotell inne i centrala Edinburgh.

Kul att veta: Braveheart vann fem Oscars 1995 och var totalt nominerad i 10 kategorier.

Guider:

Under hela vistelsen ser era guider till att ta hand om allt det praktiska, så att ni själva ska kunna njuta och koncentrera er på själva syftet med resan/eventet

Våra guider är ett team av passionerade, reseglada, logistiktänkande ”doers” som alltid gör sitt yttersta för att ni ska få en upplevelse som möter era förväntningar, och lite till.

Xtravel_konferens_skottland_6

 

Karta och väder

Mellan regn kommer solsken. Skottland må vara en blöt del av brittiska öarna men regnmängden är något överdriven. Dessutom är det inte ovanligt att sommartemperaturen kryper upp till härliga 20° och gör höglandet rättvist!

Slitstarka kläder är att föredra, både för aktiviteter och yttre påverkan. Har man gjort sina sol och badsemestrar är höglandsvädret maffig upplevelse i kombo med natur och miljö.

För aktuellt väder, klicka här.

 

 

Har ni frågor eller vill ha en kostnadsfri offert?

Klicka här

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar