• Företagsresa till Barcelona


  Beach, city, natur. Allt i ett.

 • Företagsresa till Barcelona


  Beach, city, natur. Allt i ett.

 • Företagsresa till Barcelona


  Beach, city, natur. Allt i ett.

 • Företagsresa till Barcelona


  Beach, city, natur. Allt i ett.

Barcelona, Spanien

En av få städer som erbjuder ett enormt kulturutbud, strand mitt i staden, skön värme, fotboll i världsklass och aktiviteter i bergen med canyoning och vinprovning. Hotellen håller riktigt bra nivå och grupperna som väljer att åka hit kommer aldrig hem utan en härlig upplevelse. Utbudet av nattklubbar och spännande restauranger till överkomliga priser är enormt och med oss på Xtravel behöver ni inte gå på några nitar utan hamna på helt rätt ställen med en gång.

Barcelona är ett bra allternativ för de flesta storlekar av företag då det är en stor stad och det finns alla möjligheter och varianter av aktiviteter och forum. Ett annat stort plus med Barcelona är de smidiga flyglösningarna till bra pris från Oslo, Stockholm och Köpenhamn.

En vecka eller en weekend skräddarsydd för ert gäng, sportfantaster, vinkännare eller strandhängare. Hör av er så berättar vi mer om ett upplägg för just er!

Passar vilka?

Oavsett hur stor grupp ni är, allt från 10 till 400, så passar Barcelona. Det härliga medelhavsklimatet bjuder in till ett härligt break redan på våren eller under hösten.

I Barcelona är det lätt att dela upp sig efter intresse, det finns något för kultur- och historieälskaren, shopparen eller vinconnoisseuren.

När man inte är iväg på olika aktiviteter kan man spendera timmar med att bara strosa runt i staden. Arkitektur, kultur och bara känslan på gatorna är något som måste upplevas.

Xtravel_konferensresa_barcelona_5

Destinationen

Läge: Medelhavet, nära den franska sydkusten.

Flygplats: Barcelona flygplats, precis utanför staden.

Transfertid: Varierar beroende på den ökända spanska trafiken, räkna med 30 min-1h.

Kultur: Finkultur möter white party med cocktails i handen och espandrillos på fötterna.

Varför? Med en medeltemperatur på runt 17-20 grader i april-juni gör Barcelona ett bra resealternativ för att få sol och värme efter en kall svensk vinter.

Aktivitet: Volleyboll, ridning, landsväg och crosscountry, kajakpaddling och segling.

Boende: Beroende på syfte av resan samt storleken på gruppen finns det allt från kongresshotell, konferenshotell, boutiquehotell till mindre B & B att bo på.

Kul att veta: Den Katolska Basilikan Sagrada Familia är ett av Barcelonas mest besökta attraktioner, kyrkan påbörjades att byggas år 1882 och är fortfarande inte klar.

 

Guider

Våra stadsguider är välberesta, med tungan rätt i mun  och kan rabbla allt om destinationen i sömnen. Utöver det är de alla duktiga på att känna in gruppens behov för att kunna leverera just den resa ni vill ha.

Oavsett vem/vilka som åker med just er så kan ni förvänta er en fullspäckad resa av balla sighter, god mat och vin á la Spanien och välförtjänt break från vardagen.

 

Xtravel_Skargard_konferens_guider_sommar_2

Karta och väder

Barcelonas varma medelhavsklimat lämnar litet att önska. Redan i April är temperaturerna kring 15° C vilket ger ett stort fönster under året att besöka staden. Sommarvärmen sveper in redan i Maj och i Juli och Augusti behöver man definitivt några svalkande dopp i det blå!

Läget vid medelhavet ger en skön blandning av storstad, beach, sol och värme. Ni vet, den där känslan alla svenskar törstar efter på uteserveringen hemma med tre filtar i knät.

För aktuellt väder, klicka här.

 

 

 

Tveka inte att höra av er med frågor eller för en offert!

Kul stad, bra upplägg med city och utflykter och strålande guider. Tack Xtravel för en trevlig resa!

Sven

Xtravel levererade ett grymt upplägg med bra tidsplanering, smidig logistik mellan stan och vingård och kunniga guider.

Definitivt på återseende!

Jonas

Liknande resor

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar