• Konferensresor till Gotland


  En unik upplevelse på Sveriges största ö

 • Konferensresor till Gotland


  En unik upplevelse på Sveriges största ö

 • Konferensresor till Gotland


  En unik upplevelse på Sveriges största ö

 • Konferensresor till Gotland


  En unik upplevelse på Sveriges största ö

Gotland, Sverige

Vår fantastiska ö i öster med sin vackra natur, inspirerande boendealternativ och en skön, avslappnad atmosfär. Vi har extra mycket kunskap kring Gotland då vår VD mer eller mindre är uppvuxen på ön och genom åren har vi haft ett tjugotal grupper på ön. Hit kommer vi enkelt med båt eller flyg och väl på plats har vi boendealternativ från enkelt till lyxigt, helt och hållet beroende på er budget. Här har vi de bästa förutsättningarna för att gruppen ska sammansvetsas på ett ypperligt sätt, en favorit är en dag med ”Stånga spel” (gamla gutniska lekar i form av en olympiad som vi gör i lag). När alla har kämpat under en grymt inspirerande dag tar vi er med traktor och vagn till en loge där det serveras helgrillat lamm.

En resa till Gotland kan kännas som att befinna sig utomlands då det är så mycket som skiljer sig från fastlandet och ändå kan man få ihop denna fantastiska resa med företaget till ett pris som nästan är oslagbart jämfört med många andra orter och alternativ.

Passar vilka?

Gotland passar alla och de flesta storlekar på grupper. Närheten med både båt och flyg gör det optimalt för de som vill lägga mer tid på destinationen än på att ta sig dit.

Med sin breda arsenal på aktiviteter erbjuder Gotland något för alla grupper. Från kongress och fest till teambuilding och relax.

 Xtravel_Företagsresa_Gotland_16

 

Destinationen

Läge: Östersjön, Sveriges största ö.

Flygplats: Gotland Airport.

Transfertid: ca. 30min till Visby från flygplatsen. Väljer man färja över landstiger man i stort sett i stan.

Kultur: Tänk dig att du dricker champagne i medeltidskläder.

Varför? Gotland är lättillgängligt och fullt av aktiviteter och roliga utmaningar. Upptäck Gotlands storhetstid under medeltiden, utmana kollegorna i klassik gotländska gutespel och ät middag och ha festen uppe på logen i sant gotlandsmanér.

Aktivitet: Gutespel, golf, medeltidsmiddag, cykla.

Boende: I centrala Visby på hotell.

Kul att veta: Xtravels VD Eric är från Helsingborg, sommarbarn från Gotland och nu bosatt i Stockholm. Rotlös kille men han kan allt om Sveriges största ö.

Guider

Under hela vistelsen ser era guider till att ta hand om allt det praktiska, så att ni själva ska kunna njuta och koncentrera er på själva syftet med resan.

Våra guider är ett team av passionerade, reseglada, logistiktänkande ”doers” som alltid gör sitt yttersta för att ni ska få en upplevelse som möter era förväntningar, och lite till.

Xtravel_Företagsresa_Guide

Karta och väder

Under sommarmånaderna uppvisar inre Gotland kontinentala drag där kvicksilvret ibland kryper uppåt 30 grader. Den långa kustremsorna är inte direkt sämre och det är inte för inte de långa sandstränderna lockar badgäster från när och fjärran.

Gotland är en gömd pärla, många tänker barnfamiljer, medeltidsvecka och Kneipbyn men vad man inte vet är att det ofta kan kännas som en ö med medelhavsklimat, perfekt att ta med kollegorna till!

För aktuell väderprognos, klicka här.

 

 

Har ni frågor eller funderingar,

hör av er!

Tack för en perfekt helg på Gotland! Kul teambuilding, bra styrt med konferenslokal och grymt med helstekt lamm, inte många av oss som testat det innan!

Anna Larsson

Gotland och Xtravel levererar och visar att man inte behöver ta sig till andra sidan jorden för att få resa bort och se nya saker. Riktigt rolig och givande resa, tack!

Markus P

Liknande resor

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar