• Nagano, Japan


  Puderåkning utan dess like

 • Honshu, Japan


  Puderåkning utan dess like

 • Honshu, Japan


  Puderåkning utan dess like

 • Honshu, Japan


  Puderåkning utan dess like

Nagano, Japan

I vissa delar av Japan snöar det upp till 4-5 meter per år, det har vi på Xtravel tagit tillvara på. Varje år flyger våra gäster över halva jordklotet för att få ta del av den fantastiska och annorlunda kulturen, äta japansk mat och sjunga karaoke med superentusiastiska karaokesjungande japanerna. Båda Hakuba och Hokkaido är grymma destinationer för att få ta del av rolig och lättillgänglig lössnöåkning.

Bergen är som svenska fjällen på anabola med mjuka toppar och gles skog. Den härliga terrängen är som gjord för galen offpist utan att man behöver vara ett proffs. Här kan nybörjare som experter uppleva meterdjupt pow och den där obeskrivliga euforin man måste uppleva för att förstå.

I början eller slutet av resan kör vi några dagar i Tokyo. Våra guider är lika duktiga på att navigera mellan höghusen och hitta bästa sushin som att inte krocka med träden i offpisten.

Passar vilka?

Passar ett gäng skidglada kollegor eller kompisgäng som vill uppleva en helt annan kultur än den klassiska alpmiljön eller klippiga bergen.

I Japan ligger fokus skidåkning så man får inte vara så pjoskig med boende eller mat. Gillar man nya upplevelser och grym skidåkning borde Japan stå högt upp på ens bucket list!

 

Japan

 

 

Destinationen

Läge: Japan

Flygplats: Tokyo

Transfer: Beroende på vilken skiddestination som önskas.

Kultur: Alla är extremt artiga, bugar och är glada. Förvänta dig ett och annat glädjerop från liftsnubben när du dundrar ner från berget. Allting är annorlunda men glatt!

Varför? För att bottenlöst, superlätt puder i kreativ och rolig terräng är det bästa du vet.

Aktivitet: Skidåkning, bad i varma källor, karaoke.

Boende: Hotell, lodge, Ryokan (japanska pensionat)

Kul att veta: I Japan finns speciella tofflor när du ska gå på toaletten, använd dessa och glöm inte att byta tillbaka efter ditt besök.

 Våra guider

Under hela vistelsen ser era guider till att ta hand om allt det praktiska, så att ni själva ska kunna njuta och koncentrera er på själva syftet med resan/eventet

Våra guider är ett team av passionerade, reseglada, logistiktänkande ”doers” som alltid gör sitt yttersta för att ni ska få en upplevelse som möter era förväntningar, och lite till.

guider_xtravel_konferensresor

Karta och väder

Klimatet på Honshu-ön, den största, är lagom kallt på vintrarna för att ge bra snö men inte för kallt för att man måste gå in och värma sig hela tiden. Japan är generelt ganska fuktigt vilket resulterar i den galna mängd snö vi åker dit för.

Honshuområdet ligger på mitten av den största, och mittersta ön, väster om Tokyo. Hoppar man på det beryktade Bullettrain tar resan till området inte mer än 1.5 timmar.

 

 

Har ni frågor eller vill ha en kostnadsfri offert?

Klicka här

Japan bjuder på ball åkning, hela gänget gillade det skarpt! Kul med guider som tog en till galna små restauranger efter ännu galnare skidåkning.

 

Jesper

Tack Xtravel för en superb resa. Bra upplägg, bra arrangemang och duktiga guider. 10/10!

Mehmet

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar