• Japow DELUX- Hokkaido, Japan


  Puderäventyr med extra allt!

 • Pris från43995:-

  Japow DELUX- Hokkaido, Japan


  Puderäventyr med extra allt!

 • Japow DELUX- Hokkaido, Japan


  Puderäventyr med extra allt!

 • Pris från43995:-

  Japow DELUX- Hokkaido, Japan


  Puderäventyr med extra allt!

 • Japow DELUX- Hokkaido, Japan


  Puderäventyr med extra allt!

 • Pris från43995:-

  Japow DELUX- Hokkaido, Japan


  Puderäventyr med extra allt!

Japow Delux – Hokkaido, Japan

Nyhet för i år! Japow DELUX – lite finare, lite bättre! Dags för puderjakt i Niseko´s omnejd men hjälp av snöskoter assisterad backcountry skidåkning på eget berg och catski skidåkning ! Vi bor centralt i Niseko Hirafu i ett fint Town house som blir vår bas för resan. Här har vi nära till Nisekos fina utbud av restauranger och barer, en perfekt resa för er som gillar bra skidåkning och god mat! Med en kort promenad har vi hela Niseko skidsystem till vårt förfogande. Här blir det skidåkning med en Xtravel guide som ser till att leta upp det bästa pudret!

Efter några uppvärmningsdagar i Niseko skidsystem drar vi till ett eget nedstängt berg där man kör skotertolkning upp och grym skidåkning ner med massa fina linjer! Vi har också slängt in en Catski-dag för maximera pudret och skidåkningen! Vi kör totalt 6 skiddagar: 2 med skotertolkning och 1 med catski och 3 dagar i Niseko skidsystem. Niseko är ett riktigt snöhål i norra Japan där det i genomsnitt snöar  15-16 meter per säsong. Bergen är inte så höga och skogen är precis lagom gles för att kunna få till en lekfull och rolig skidåkning med låg lavinrisk.

Om resan

Flyg
Inkluderar flyg från Stockholm, total restid knappt 20 h. Standard med Lufthansa inkl skidfrakt (ej garanterat) via Frankfurt/München & Tokyo (ca 2-3h transfer/flygplats).

Transfer
Vid ankomst till Sapporo flygplats kommer en transfer köra gruppen till Niseko Hirafu och vårt sköna boende.

Måltider
Frukost är inkluderat under veckan. (vi lagar till i huset) Luncher och middagar tillkommer, vi försöker äta tillsammans några dagar på sköna ställen som våra guider bokat alt. rekommenderar. I byn finns ett bra utbud av restauranger.

Guidning
Våra Xtravelguider ser till att ta hand om dig utanför och på berget under alla dagar ni är på plats. Våra guider ser till att ni hittar de skönaste åken och de bästa bergen i Niseko området.

Liftkort
Är inkluderat under de skiddagar i skidsystem (3 heldagar i Niseko)

Svårighetsgrad
För att få så mycket ut av denna resa som möjligt skall du kunna köra obehindrat utanför pisten och behärska lössnöåkning då det är mycket snö i Japan. Ålder spelar noll roll, bara du är ung i sinnet och älskar skidåkning eller brädåkning. För allas trevnad avråder vi alltså nybörjare till att åka på våra resor till Japan.

Obligatorisk utrustning
Lavinutrustning; spade, sond, transceiver och självklart hjälm.

Boende

Yukimi lodge är boendet vi valt för Japow delux, det är en fin och mysig lodge som ligger strategiskt nära liften och såklart nära till byn. Lodgen har fem sovrum och 4 badrum, vi bor två i varje rum (twinnbed)

Här finns också ett torkrum för alla grejor och öppen spis. Vi äter frukost i huset varje morgon och på kvällarna kan vi enkelt gå ut och äta middag på byn där ett stort utbud finns. Vår Xtravel guide kommer vara på plats under hela resan både på berget och utanför.

Information om lodgen och dess faciliteter:

 • Centralt  fint boende med närhet till restauranger och lift
 • Twinnrum
 • Wifi
 • Lakan och handuk ingår

Destinationsfakta

Passregler: Kom ihåg att se till att ditt pass är giltigt minst 6 månader efter hemkomst från Japan och kom ihåg att skriva samma namn i bokningen som det stavas i passet.

Visum: För Japan behövs i dagsläget inget visum för oss svenskar. För mer information och detaljer kring visum och inreseregler läs här.

UD: Spana in UD’s hemsida för uppdaterad information och rekommendationer kring resande till Japan.

EL: 110V och samma uttag som i USA. 

Valuta: I Japan är det Japanska YEN  som gäller. 1 YEN ca 0,080kr (2 maj i 2018).  Kolla aktuell valuta här.

Vaccinationer: Kolla in denna ständigt uppdaterade sida med aktuella regler och rekommendationer kring vaccinationer. 

Skidfakta: Här nedan kan ni ta en titt på pistkartor till de olika orterna och allmänna info.

Antal orter vi besökerca 3-4st
Årlig snömängdca 15-16m
Högsta topp ( Niseko)1156 m.ö.h
Pistkarta Nisekota en titt
Högsta fallhöjd (Niseko)900 m
Pistkarta Rusutsuta en titt
Pistkarta Kirorospana in
Total pistlängdvem bryr sig?

 

Karta & Väder

I Norra Japan på Hokkaido-halvön är det inte helt annorlunda temperaturer från i alperna. Det snöar dock vanligtvis en hel del mer och det är inte ovanligt med 15 meter på en säsong. Det är med andra ord nästan ny snö varje dag och solen är inte något man ser allt för ofta. Det är inte så höga berg så temperaturerna skiljer sig inte så mycket från topp till botten och snön är fyllig då fuktigheten nära kusten är lite högre än långt inåt land.  För aktuellt väder och snödjup klicka dig vidare här. 

DecJanFebMar
Snödjup420 cm530 cm590 cm550 cm
Medeltemp-4⁰ C-5⁰ C-3⁰ C-2⁰ C

Skräddarsy din resa till
Japow Delux – Hokkaido, Japan

Börja med att välja när du vill resa.

Avresa
Period
Pris
Platser kvar

Liknande resor

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar