• New York, USA


  Höghöjdskonferens i skyskrapstopp

 • New York, USA


  Höghöjdskonferens i skyskrapstopp

 • New York, USA


  Höghöjdskonferens i skyskrapstopp

 • New York, USA


  Höghöjdskonferens i skyskrapstopp

 • New York, USA


  Höghöjdskonferens i skyskrapstopp

New York, USA

New York bjuder på allt från aktiviteter i Central park, komplicerade och utmanande tipsvandringar runt Manhattan, kanot på Hudson, forspaddling norr om stan, shoppat som tokar och stuckit ut till Montauk på Long Island för vågsurf. Här finns en mängd olika alternativ för boende, aktiviteter, flyg och mycket mer. Staden har allt man kan tänka sig och i väldigt stort prisspann.

Vi på Xtravel hittar till de små mysiga jazzklubbarna, hemliga nattklubbar, udda aktiviteter och sevärdheter som du kanske inte tidigare hört talas om. Vi har lokala kontakter och många roliga idéer som gör resan för små-medelstora grupper ovärderlig och oförglömlig så klart till ett konkurrenskraftigt och bra pris.

Passar vilka?

New York passar gruppen som vill ha en citydestination med mer att erbjuda än sightseeing och shopping. NYC känns som taget ur en filmstudio där det alltid händer något. Ena dagen kör man lite teambuildingtävlingar runt om Manhattan för att paddla runt ön den andra.

Vi njuter av en galet levande citypuls, besöker de coolaste klubbarna och slappar i solen på Liberty Island med Frihetsgudinnan till lunchdate. Kolla med oss för det ultimata upplägget för just ert sällskap!

Konferens i New York

Destinationen

Läge: New York, New York. Mitten på USAs östkust.

Flygplats: Vi har tre olika flygplatser att välja på: La Guardia, JFK eller Newark.

Transfertid: Mellan 40 minuter till drygt 1 timme.

Kultur: Upplev allt från en ball undergroundscen med skate och grafitti till high end bars med suits vart än man vänder sig.

Varför? För att man måste uppleva staden alla talar om. Skyskrapornas mecka, metropolernas metropol och för att man kollat lite väl mycket på serien Suits.

Aktivitet: Kayak, teambuildingtävlingar, utekvällar helt efter smak, museum, ja vad än ni gillar!

Boende: I New York bor vi på gemytliga vandrarhem eller flådiga hotell.

Kul att veta: Eric, Xtravels VD, har besökt New York mellan 20 och 30 gånger. Han känner sig så hemma där att han ibland blandar ihop lunchrestauranger där med här hemma.

Guider

Till New York skickar vi äventyraren, logistikmästaren, shoppinggurun och ”the doer”. Oavsett vem eller vilka ni får med er till New York så kan de allt om staden, de kan presentera de där små guldkornen man annars inte hittar.

Att åka med någon som hittar är särskilt skönt i New York. Alla områden har sina karaktärsdrag, har olika utbud på nöje och erbjuder olika upplevelser. Våra guider maxar er resa och gör den till just er resa och lite till.

Konferens i New York

Karta och väder

New York, staden är belägen längst i öster i delstaten New York och på ön Manhattan. Närheten till havet ger kalla vintrar med isande vindar men värmer upp framåt våren och ger varma härliga somrar. Bästa tiden att åka hit är från april till oktober. Vill man inte ha tryckande hetta som sommaren kan bjuda på är sensommar och höst riktigt sköna.

För aktuell prognos, klicka här.

 

 

 

Har ni några frågor eller vill ha en kostnadsfri offert?

Klicka här

The big Apple levererar! Vi var 15 personer plus en guide. Vi fick en riktigt inspirerande resa och med grymt häng, balla upplevelser och bra boende. Hela kontoret är stoked på nästa år! Tack! =)

Jonathan

Vi är såå nöjda med vår resa till New York! Vår guide Frida gjorde verkligen det där lilla extra och lyckades skapa en galet bra långweekend!

Ann-Sofie

Liknande resor

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar