• Ramundberget


  En pärla i svenska fjällen

 • Ramundberget


  En pärla i svenska fjällen

 • Ramundberget


  En pärla i svenska fjällen

 • Ramundberget


  En pärla i svenska fjällen

 • Ramundberget


  En pärla i svenska fjällen

 • Ramundberget


  En pärla i svenska fjällen

 • Ramundberget


  En pärla i svenska fjällen

Ramundberget, Sverige

Ramundberget är den perfekta destinationen för en skidweekend eller vecka i Sverige. Vi paketerar allt ni behöver och ser till att en kunnig guide finns på plats. Ett upplägg där du kan välja om du vill bo i lägenhet eller på hotell, en helg eller vecka. Oavsett val av boende  eller reslängd så är frukost inkluderat, städning, lakan osv. Behöver du hjälp med transport, maila oss. Vi inkluderat det du behöver för en grym skidresa i den svenska fjällvärlden, med god mat, bra snö och kul skidåkning i en magisk omgivning. Spana in Ramundbergets egna hemsida för aktuellt snödjup, öppna liftar m.m.

Med 2 sittliftar och 7 släpliftar kan vi knappast påstå att det är ett megastort skidområde, men kapaciteten är grym och liftköerna ofta korta. Glöm inte att liftkortet även gäller i Tänndalen, Tänndalsvallen, Funäsdalsberget, Tännäskröket och Kappruet. Området passar Xtravels kriterier med korta liftköer, grymt sköna skogslinjer, mysig stämning, möjlighet att dra iväg på skoter en eftermiddag, fina topptursmöjligheter, inkluderat bad och bastu för alla och ett sammantaget smidigt och bra helg- eller veckokoncept för skid- och brädsugna.

Om resan

Transport
Ingen transport är inkluderad men vi hjälper er gärna med alternativ om ni behöver.

Guider
Vår Xtravelguide möter er när ni kommer till Ramundberget. Vi kommer sedan mötas igen nästa morgon för att åka ihop hela dagen. Resten av tiden på plats är ni på egen hand men vår guide finns tillhands vid behov.

Måltider
Frukost är inkluderat för alla som reser med oss till Ramundberget. För de som väljer att bo på hotellet är även middagarna inkluderade.

Svårighetsgrad
Till Ramundberget kan alla åka. Vår guide anpassar nivån på åkningen efter er gäster.

Obligatorisk utrustning om ni har för avsikt att åka offpist
Lavinutrustning; spade, sond, transceiver och självklart hjälm (hjälm gäller för alla Xtravelresenärer).

Väder
I Ramundberget kan vädret snabbt slå om. Men det är oftast inte allt för långt ner för att kunna ändra ev antal lager på kläderna eller om man har ryggsäck med extra alternativ med sig.  Tänker ni dra iväg på skotertur under lördagseftermiddag vilket vi rekommenderar så kom ihåg ansiktsmask om ni är känsliga även om ni får låna fullface hjälmar på plats. För aktuellt väder  klicka dig vidare här.

Boende

För våra weekendpaket till Ramundberget erbjuder vi två boendealternativ.

Ramundberget hotellet xtravel

hotellet bor ni i dubbelrum (delade sängar om man önskar) och här äter ni även frukost och middagar som är inkluderade. På hotellet finns pool, trevlig bar, bastu och skön lounge. För er som hellre bor i lägenhet så är det också ett alternativ.

Lägenheterna Fjällängen ligger precis vid backen också nära hotellet där ni som lägenhetsgäster äter frukost. Som lägenhetsgäst exklusivt för er som reser med oss på Xtravel har ni även tillgång till poolen och bastus mm på hotellet.

Fler bilder om varje boende finner ni under boende i bokningen längre ner här på sidan. 

 

Destinationsfakta

Antal pister: 4 gröna, 11 blåa, 14 röda & 12 svarta

Liftar: 9st (2 sittliftar)

Nattskidåkning:  1 backe.

Höjdskillnad: 1060 möh – 760 möh = 300m

Längdskidåkning: 30 mil preparerade spår, även upplysta delar

Park: ja

Barnområden: ja 

Pistkarta: klicka för att ladda upp

puder i ramundberget med Xtravel

Skräddarsy din resa till
Ramundberget, Sverige

Börja med att välja när du vill resa.

Avresa
Period
Pris
Platser kvar

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar