• Konferens i San Francisco


  Företagsresa till USAs västkust

 • Konferens i San Francisco


  Företagsresa till USAs västkust

 • Konferens i San Francisco


  Företagsresa till USAs västkust

 • Konferens i San Francisco


  Företagsresa till USAs västkust

 • Konferens i San Francisco


  Företagsresa till USAs västkust

San Francisco, USA

San Francisco, staden som inte är som alla andra i USA. Här är det lagligt att vandra runt naken på stan, gatorna är som gjorda för grym skate med sina galna lutningar och gatukonst är mer regel än undantag.

När vi inte är ute på äventyr finns det en stor variation på underhållning som stand- up comedy och varietéer. De många olika restaurangerna gör att vi aldrig går hungriga eller äter samma sak två dagar i rad. Här äts det allt från klassisk clam chowder, en musselsoppa serverad i en urgröpt brödbulle, till mexikanska burritos och asiatiska wookar. Invandring från hela världen har gett en härligt internationell stämning i staden med många unga, drivna människor som har siktet inställt på Sillicon Valley.

Nöjda med stadsliv beger vi oss söder ut längs kusten. Bara en timme bort hittar vi Pacifica, ett område med många olika stränder med grym surfing. Allt från nybörjarnivå till det (ö?)kända Mavericks bay där även proffsen kan ha det tufft en vågig dag.

Passar vilka?

San Francisco passar grupper upp till ca 50 personer som gillar multikulturella destinationer med fart och fläkt. Vi surfar, kör mountainbike, tar oss runt bland vingårdar, besöker redwoodträd och besöker Al Capones Alcatraz.
Staden passar er som gillar ett skönt Calihäng på stranden ena dagen och vill utforska en ball ungdomlig stad den andra. San Francisco med omnejd har garanterat något som passar er grupp!

 

Alcatraz San Francisco Xtravel

Destinationen

Läge: Sydvästra USA i norra Kalifornien.

Flygplats: San Francisco Internation Airport precis utanför stan.

Transfertid: In till stan tar det ca en halvtimme. Tåg kostar 8 USD och shuttle runt 40 USD.

Kultur:  Staden vimlar av unga, drivna människor anställda på en mängd olika start ups. Tillsammans med en rik konst och kulturscen får man en häftig, ung känsla i staden.

Varför? För att San Francisco med sin långa historia och moderna känsla ger en ball mix av gammalt och nytt!

Aktivitet: Surf, mountainbike, vingårdar, redwoods, Alcatraz.

Boende: I San Francisco bor vipå allt från sköna små hostels till större hotell med konferensmöjligheter. Slå oss en pling och kolla vad vi kan rekommendera för just er.

Kul att veta: 1968 landade den japanske flygkaptenen Kohei Asoh ett passagerarplan i floden. När han frågade vad som hänt sa han bara: ”As you Americans say, I f*cked up!”

Guider

Till San Francisco åker guiden som kan just er resa med. Ligger ert fokus på surf? Då får ni en av våra surfers med. Vill ni åka på vinresa eller utforska staden? Då åker vinkännaren eller cityguiden med.

Oavsett vad ni vill ha ut av er resa så har vi rätt guide för er. Med många års erfarenhet av företagsresor så har vi ett stort gäng duktiga guider för alla tillfällen.

 

San Francisco Xtravel

Karta och väder

San Francisco ligger i norra Kalifornien, läget ger dock inte staden det typiskt, varma calivädret utan somrar i San Francisco är snarare fuktiga och dimmiga.

Bästa tiden att besöka staden är sen vår eller tidig höst. Solsäkert och varmt med lite regn och ingen dimma ger staden ett perfekt väder att semestra i!

För aktuell väderprogrnos, klicka här.

 

Har ni frågor eller vill ha en kostnadsfri offert?

Klicka här

San Francisco var perfekt för oss! Halva gruppen kunde inte slita sig från stranden och surfing och andra halvan hade jättekul i stan, tack för fett upplägg och grym resa!

Fredrik P

Woho tack för en riktigt härlig resa! Otroligt ballt att se redwoodträd och vinutflykten kommer vi sent glömma. =)

Kasper

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar