• Grupp- & Företagsresor


  • Grupp- & Företagsresor


  • Grupp- & Företagsresor


  • Grupp- & Företagsresor


Företagsresor

Xtravel levererar en grym mix av business & pleasure till varje grupp- & företagsresa oavsett storlek. Hemmaplan eller bortaplan har ingen betydelse för oss, vi hittar alltid den perfekta destinationen för att engagera just ert gäng på bästa sätt.
Det bästa sättet att bygga långvariga relationer, oavsett om det är med kunder, kollegor eller leverantörer,  är att ha kul tillsammans och cementera positiva känslor och engagemang kring ert företag eller varumärke i en inspirerande miljö.

Efter många års erfarenhet av grupp- & företagsresor där vi är lyhörda kring era önskemål,  skräddarsyr och optimerar vi er en resa eller event på bästa möjliga sätt.Hoppas vi hörs innan er nästa skidkonferens, företagsresa eller event.

Ta gärna en titt på vår inspirationsfilm.

  • Europa

    Oavsett om vi pratar om ett säljteam eller ledningsgrupp som nått sina mål och skall belönas genom en resa med förslagsvis forsränning, mountainbike eller segling någonstans i Europa. Eller om vi pratar en helg eller kväll på hemmaplan där hela bolaget vill göra något tillsammans kanske i Stockholms skärgård eller svenska fjällen, så har vi tankarna, förslagen och uppläggen som vågar sticka ut. Vi jobbar ständigt med att förfina våra upplägg och drar oss inte för att ge oss ut i det okända. Hoppas ni har lust att göra oss sällskap.

  • Världen

    Hela planeten är vår lekplats, vi har erfarenhet från jordens alla hörn och delar gärna med oss av vår expertis till er för att skapa nästa konferensresa. Kanske en helg till Kalifornien där vilär oss vågsurfa, kanske New York med kajak runt Manhattan, eller skidor i Japan med inslag av Tokyo och allt denna underbara stad har att erbjuda. Eller kanske passar en äventyrsresa till Alaska er bättre eller surf, safari och äventyr i Tanzania. Dags att göra något annorlunda? Hör av er.

Ett axplock av tidigare resor

Teamwork is the ability to work together toward a common vision. The ability to direct individual accomplishments toward organizational objectives. It is the fuel that allows common people to attain uncommon results.

Andrew Carnegie

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar