• Grupp- & Företagsresor


 • Grupp- & Företagsresor


 • Grupp- & Företagsresor


 • Grupp- & Företagsresor


Företagsresor

Om ni bara vill “åka någonstans”, kan ni sluta läsa nu!

Vi säljer inte vanliga företagsresor, utan vi skapar ett koncept för er, där det inte är destinationen utan syftet med resan som är i fokus. Från en liten ledningsgrupp till Fortune 500 – Från Arktis till Sydafrika.

Med oss får ni alltid ett element av äventyr samt några extraordinärt roliga och unika upplevelser, som alltid är skräddarsydda efter era specifika önskemål.

Syftet & Konceptet – Inte bara destinationen

Vi tror på att syftet med varför ni som företag åker iväg på en företagsresa eller har en konferens är viktigare än vilken destination ni vill åka till.
Därför fokuserar vi alltid på att skapa resan eller eventet utifrån våra tre huvudkoncept och sen låter destinationen hjälpa er på vägen. Dessa är våra tre huvudkoncept:

Employee Branding

När ni har nått målen och vill engagera och skapa lojalitet internt
(Exempel på en Employee Branding resa)

Employee Inspiration

Utmana hjärnan i ett inspirerande miljö
(Exempel på en Employee Inspiration resa)

Employee Evolution

Ni vill utvecklas, engageras och växa tillsammans genom minnesvärdiga upplevelser
(Exempel på en Employee Evolution resa)

Vi hörs innan er nästa unika företagsresa, skidkonferens eller event!
Skicka en förfrågan eller släng iväg ett mail till vår gruppavdelning här.

Ta gärna en titt på vad vi har gjort tidigare här.

”En mix av riktigt hög kvalité på konferens och möte varvat med annorlunda och spännande gemensamma aktiviteter gör att vi vänder oss till Xtravel år efter år.” – Crisp AB

”Samarbetet med Xtravel inför vår företagsresa var mycket gott, allting sköttes både flexibelt och professionellt, och projektledarna drog ett stort lass när vi var på plats i Marbella.” – NovaCura AB

 • Europa

  En koncern på 800 pers eller en ledningsgrupp på 10 pers som skall utvecklas eller som nått sina mål och skall belönas. Från resor med förslagsvis forsränning, mountainbike och liknande till segling och vinprovning någonstans i Europa. Från en helg eller kväll på hemmaplan i Stockholms Skärgård eller svenska fjällen till en skidkonferens i Alperna.
  Vi har tankarna, förslagen och uppläggen som vågar sticka ut!

 • Världen

  Hela planeten är vår lekplats!
  Vi har erfarenhet från jordens alla hörn och delar gärna med oss av vår expertis till er för att skapa den nästa konferensresa.
  Från en lång helg i Kalifornien där vi lär oss surfa till ett skidäventyr i Japan med inslag av Tokyo. Eller kanske passar en äventyrsresa till Alaska eller en safariresa till Tanzania bättre för ert företag?

   

Ett axplock av tidigare resor

Teamwork is the ability to work together toward a common vision. The ability to direct individual accomplishments toward organizational objectives. It is the fuel that allows common people to attain uncommon results.

Andrew Carnegie

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar