• Skidresor


Skidresor

Skidresor är ju en del av vårt dna här på Xtravel. Vi började med Alagna som destination nere i Italien. Grymma veckolånga skidresor inkluderandes allt det man som gäst behöver enligt oss, oavsett om man söker skidåkning med puder och offpist eller breda backar och god mat. Men ganska snabbt började vi med Roadtrip Kanada och sen Japan för de mer äventyrslystna och puderjagande gästerna. Sedan dess har roadtripsegmentet vuxit för varje år och det är i dag den produkt inom skidresorna där vi sticker ut hakan och levererar något väldigt få andra kan och gör. Vårt sista segment, nämligen specialresorna är något alldeles speciellt där vi strävar efter unika upplägg med ett väldigt begränsat antal platser. Våra specialresor tar oss bl.a runt bergen i Norge för skidåkning med en fet båt som bas, till Grönland där vi bor avlägset långt bortom civilisationen eller till norra Sverige där vi går på tur, bor ute i vildmarken och lagar mat över öppen eld.

 • Alperna

  Grunden till vår verksamhet är våra helg- & veckoresor till alperna. Alperna har ju några av de vackraste och största bergen så självklart måste vi åka hit! Vår alpbas är den lilla pärlan Alagna där det bjuds på skidåkning för alla och självklart massa fin offpist.

  Vi jobbar hela tiden med att släppa nya orter och i dagsläget har vi resor till Alagna, Laax och Grindelwald med flera destinationer påväg!

 • Japan

  Japan är en av våra favoritdestinationer där vi har flera olika resor med olika koncept. Vi kör roadtrips, veckoresor och en megaresa med castki, fint boendet och massa puder!

  Japan har några av världens mest pudersäkra orter som Niseko, Hakuba och Nosawa onsen, där det snöar mellan 16-18 meter på en säsong. I Japan händer det ofta att man vaknar upp på morgonen med 30 cm nysnö som kommit under natten.

 • Nordamerika

  I Nordamerika finns ju några av de bästa bergen och mest snörika orterna i världen. Xtravels första resekoncept var Kanada roadtrip som gick av stapeln 2006 och blev starten till ett så lyckat och grymt koncept som våra roadtrips.

  Vi kan nu erbjuda flera olika resor som Roadtrip Whistler och best of Colorado uppe i Nordamerika. Vi gillar verkligen den lekfulla terrängen som tillexempel British Columbia (Kanada) erbjuder.

 • Specialresor & Heliski

  Varje år lanserar vi nya specialresor som bara körs en gång. Gemensant för specialresorna är att de går till udda ställen kombinerat med en skön setup.  Här hittar du mer expeditionsliknande resor, resor med samarbetspartners, och fokusresor som tex. randonee skidresor.

  Här finner ni också info om våra noga utvalda Heliski-samarbeten. Vi skräddarsyr olika paket med häftiga upplevelser med heliski och catski. Vi ser till att sätta ihop den smidigaste kombon med flyg, boende och transport för just dina önskemål.

Ta en titt på dessa skidresor

No friends on a powder day… except for us.

Xtravel

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar