• Skidresor


 • Alperna

  Grunden till vår verksamhet är våra helg- & veckoresor till alperna. Alperna har ju några av de vackraste och största bergen så självklart måste vi åka hit! Vår alpbas är den lilla pärlan Alagna där det bjuds på skidåkning för alla och självklart massa fin offpist.

  Vi jobbar hela tiden med att släppa nya orter och i dagsläget har vi resor till Alagna, Laax och Grindelwald med flera destinationer påväg!

 • Japan

  Japan är en av våra favoritdestinationer där vi har flera olika resor med olika koncept. Vi kör både roadtrips och veckoresor.

  Japan har några av världens mest pudersäkra orter som Niseko, Hakuba och Nosawa onsen, där det snöar mellan 16-18 meter på en säsong. I Japan händer det ofta att man vaknar upp på morgonen med 30 cm nysnö som kommit under natten.

 • Nordamerika

  I Nordamerika finns ju några av de bästa bergen och mest snörika orterna i världen. Xtravels första resekoncept var Kanada roadtrip som gick av stapeln 2006 och blev starten till ett så lyckat och grymt koncept som våra roadtrips.

  Vi kan nu erbjuda flera olika resor som Roadtrip Whistler och best of Colorado uppe i Nordamerika. Vi gillar verkligen den lekfulla terrängen som tillexempel British Columbia (Kanada) erbjuder.

 • Specialresor

  Varje år lanserar vi nya specialresor som bara körs en gång. Gemensant för specialresorna är att de går till udda ställen kombinerat med en skön setup.  Här hittar du mer expeditionsliknande resor, resor med samarbetspartners, och fokusresor som tex. randonee skidresor.

  Här finner ni också info om våra noga utvalda Heliski-samarbeten. Vi skräddarsyr olika paket med häftiga upplevelser med heliski och catski. Vi ser till att sätta ihop den smidigaste kombon med flyg, boende och transport för just dina önskemål.

Ta en titt på dessa skidresor

No friends on a powder day… except for us.

Xtravel

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar