• Surfresor


Surfresor

Redan från början 2004 har vi arrangerat och sålt surfresor och surfcamps runt om i världen. På vissa ställen med boende i egna hus och på andra ställen med boende på lokala surfcamps eller hotell/bungalows. Oavsett boendeform har vi alltid prioriterat att jobba med lokala surfinstruktörer och ikoner för att kunna leverera en så unik produkt som möjligt. Att få visa och dela med oss av det bästa på varje destination, att få lära ut surfing på bästa sätt och erbjuda ett paket där allt det viktigaste är inkluderat för en lyckad semester, är vårt fokus och mål. Arbetssättet ger oss möjlighet att vara närvarande på många olika fantastiska destinationer under större delen av året för största och bästa valmöjlighet för dig som kund som vill lära dig surfa eller utveckla dina skills bland vågorna.

 

 

  • Europa

    Europa är ju känt för sina bra beachbreak med massor av olika sufspots. Vi samarbetar med utvalda samarbetscamp på de destinationer som vi verkligen gillar och själva har besökt massor av tillfällen! Vi jobbar med lokala instruktörer som kan området bäst. Att få jobba med lokala talanger har alltid varit viktigt för oss för att kunna erbjuda dig som kund det lilla extra på varje destination.

  • Afrika

    Afrika har många länder med massor av surf och grymma destinationer för nybörjare. Vi fokuserar på Marocko i Afrika där vi samabetar med ett camp som ligger nära Agadir. Här finns surfing för alla nivåer och passar även familjer.

  • Central och Sydamerika

    Sydamerika och Centralamerika har ju några av världens finaste surfparadis som Costa Rica, Peru, Brasilien och Nicaragua. Här finns fina stränder med både bra beachbreaks och revbryt. varmt i vattnet så man kan oftast skippa våtdräkten (Chile och Peru är det våtdräkt som gäller)

  • Asien

Spana in några av våra grymma surfresor nedan

”The best surfer out there is the one having the most fun.”

Phil Edwards

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar