• Surfresor


 • Europa

  Europa är ju känt för sina bra beachbreak med massor av olika sufspots. Vi samarbetar med utvalda samarbetscamp på de destinationer som vi verkligen gillar och själva har besökt massor av tillfällen! Vi jobbar med lokala instruktörer som kan området bäst. Att få jobba med lokala talanger har alltid varit viktigt för oss för att kunna erbjuda dig som kund det lilla extra på varje destination.

 • Afrika

  Afrika har många länder med massor av surf och grymma destinationer för nybörjare. Vi fokuserar på Marocko i Afrika där vi samabetar med ett camp som ligger nära Agadir. Här finns surfing för alla nivåer och passar även familjer.

 • Amerika

  Sydamerika och Centralamerika har ju några av världens finaste surfparadis som Costa Rica, Peru, Brasilien och Nicaragua. Här finns fina stränder med både bra beachbreaks och revbryt. varmt i vattnet så man kan oftast skippa våtdräkten (Chile och Peru är det våtdräkt som gäller)

 • Asien

  I Asien finns paradisöar som Bali, Maldiverna och Fiji alla är synonyma med magisk surf! Vi erbjuder surfcamp på Bali och ”Liveaboard Maldiverna” där man åker runt på en båt mellan alla surfspots. Bali erbjuder några av världens bästa vågor och för alla nivåer.

Spana in några av våra grymma surfresor nedan

”The best surfer out there is the one having the most fun.”

Phil Edwards

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar