• Wheels


Wheels

Grymma mountainbikeresor med inriktning mot stig och endurocykling. Våra cykelresor går till inspirerande destinationer där du på ett smidigt sätt når grym cykling med oss och våra samarbetspartners. Kanske en långhelg med polarna, kollegorna eller din respektive eller kanske en långresa för dig som är riktigt inbiten. Spana in de olika destinationerna och hör av dig om du har några frågor eller funderingar.

Xtravel har även arrangerat off-road moto-resor för cross sugna resenärer sedan 2006 till Marocko och Sahara. En fet upplevelse med bra KTM cyklar som tar oss genom Atlasbergen och Sahara. Bor gör vi på sköna hotell som vi på Xtravel tillsammans med vår lokala samarbetspartner har testat fram. Det finns alltid en följebil med som tar allt bagage och som också har en sjukvårdare med om något mot förmodan skulle hända under resan.

  • Motocross

    Sköna motocross resor i Marocko där vi kör igenom Sahara och Atlasbergen. Olika reslängder att välja bland och varje natt bor vi läckert på olika hotell längst vägen.

  • Mountainbike

    Långa och korta mountainbikeresor för olika nivåer till coola ställen där vi inkluderar allt det nödvändigaste för en fet resa med polarna, kollegorna eller din respektive. Spana in en av våra senaste resor här 

Spana in våra sköna mountainbike & off-road moto resor nedan

”The secret to mountain biking is pretty simple. The slower you go the more likely it is you’ll crash.”

Julie Furtado

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar