Samarbetspartners

Vi är stolta att presentera våra sponsorer och samarbetspartners som hjälper oss att leverera magiska resor och upplevelser!

När du bokar en resa med oss får du också tillgång till unika erbjudande från våra samarbetspartners nedan. 
 

Hestra grundades 1936 och drivs i dag av tredje och fjärde generationen Magnusson. Design och utveckling sker på huvudkontoret i småländska orten Hestra!

Hestra producerar enligt oss några av världens bästa skidhandskar. Våra guider har använt dem sedan starten av Xtravel och kvalitén har alltid varit på topp. 

www.hestragloves.com 

Anrika Rossignol startades i Frankrike år 1907. Märket har skapat flera innovationer inom skidvärlden. Vi har jobbat med Rossignol sedan 2015. 

Rossignol är Xtravel officiella skidleverantör och ser till att våra guider har rätt utrustning på rätt destination. På våra alpdestinationer kan ni också testa skidor från Rossignol.

www.rossignol.com  

Poc sports startade 2005 i Sverige med fokus på skapa riktigt bra säkerhets utrusting som minskar skador och ser till att du är säker på berget eller på cykeln! 

Vi har samarbetat med Poc sedan starten av både Xtravel och Poc. Vi är stolta att vara skyddade av deras grymma skidhjälmar! På Xtravel är det hjälmtvång! 

www.pocsport.com

Thule har i 75 år skapat bra lösningar för alla sportintresserade! Den klassiska takboxen  har alltid varit en viktig del av skidresan. Nu har Thule nått för alla sporter (nästan) Ska du cykla, surfa eller åka skidor så finns nått för dig!

Thule ser till att vi har smarta och bra väskor för alla våra resor! Vi använder deras skidryggsäckar som har säkerhetsystemet Airbag.

www.thule.com

Vårt senaste samarbete och som vi är super taggade på att jobba med! Inför säsongen 2021-22 kommer Ortovox vara vår officiella klädsponsor! Våra guider kommer hård testa deras underställ och freeride skidställ.

Ortovox startade 1980 söder om München. De är experter på ullprodukter och fokuserar på hållbara produkter. 

www.ortovox.com

© 2021 Xtravel. All right reserved.

Vi finns här för dig måndag till fredag, 09:00 – 17:00. Tveka inte att höra av dig till oss med dina frågor.