Säsongssummering av Per Jonsson

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

*Hur känns det Per, nu är väl säsongen ändå slut? NM och Xtravels Freeridehelg avverkad. Är du nöjd med årets säsong?
Jag är faktiskt lite deppad. Trots att jag åkt en massa bra åkning har jag mycket kvar att ge. Har en massa turer jag vill göra och har fortfarande mycket åkpepp kvar. Men som man brukar säga – “there will always be a next season…”
NM var en stor framgång. Har länge vetat att jag är duktig på alpint men att det skulle bli såå bra hade jag knappt kunnat drömma om. (Per hamnade på en imponerande 8e plats// red) Var många som kom fram och gratulerade efteråt vilket var väldigt roligt. Kan dock blicka tillbaka på en säsong fylld av resor som mycket lyckat och är redan taggad på nästa.

*Hur skulle du summera årets Xtravel FreerideCamp och vad missade vi andra som inte var med?
Jag skulle summera årets camp som – åkglädje. Många duktiga skidåkare som peppade varandra att höja ribban en aning, viket dom alla gjorde.
Dom som inte var där kan jag bara säga att årets deltagare blev bättre skidåkare och alla var eniga om att vi ses nästa år igen. Ett bra betyg tycker jag!

*Vad bör man som gemene man tänka på inför nästa skidsäsong, har du några visdomsord och tips?
Glöm inte sommarträningen. Att dra iväg på ett camp otränad är jobbigt och för att få ut så mycket som möjligt kan det ju varit bra att ha några åkdagar i benen och gjort några benböj på gymmet.

*Vad har du i siktet härnäst?
Nu är det cykel och båt som hägrar. Ska sjösätta båten i sommar och har redan planerat in några sköna cykelresor. Skepp å hoj!!

Vi på Xtravel tackar Per Jonsson för en grym säsong, han är fan peppet personifierat.
Nu äre officiellt sommar enligt Xtravelkalendern! Låt surfet komma!!

© 2021 Xtravel. All right reserved.