Nya skidresor, surfcamp och hemsida!

Nyheter | 

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Lagom till jul blev vi äntligen klara med lanseringen av nya skidresor, surfcamp och hemsida(nästan i alla fall, inom de närmaste veckorna kommer några ytterligare orter presenteras på sidan)  med hemsidan som var planerad till att vara klar i slutet på sommaren. Underbart att få presentera nya surfcamp & skidresorMen nu är den äntligen här, med smidigare bokningssystem, tydligare information, mobilanpassad och med massor av nytta för dig som resenär. Du får dina resehandlingar på ”min sida” så att du alltid kan komma åt dem via din smartphone, du får träningsvideos och program. Sen finns det även unika erbjudanden för dig som Xtravelresenär hos våra olika samarbetspartners som tex 20% hos Helly Hansen eller 15% på Alpingaraget.

Vi lanserar nu också ett lojalitetsprogram, där du som trogen resenär får ett poäng för varje genomförd resa med oss och där du något av oss efter 5 resor redan och sen efter 10 resor bjussar vi dig på en helg i Alagna för lite skidåkning eller vecka på vårt camp i Marocko eller Hossegor (resorna är ej med flyg).

Hoppas du också diggar och blir inspirerad av sidan så att vi kan göra massa sköna skidresor och surfcamp ihop framöver. Missa inte nyheter så som Maldiverna i vår, eller att vi nu har ett eget camp i Marocko. Har du itne redan bokat årets puderresa så styr kosan med oss mot Jackson Hole och vår nya Roadtrip där. Vi ses på berget eller i vattnet.  GOD JUL!

© 2021 Xtravel. All right reserved.