Boende / Hotell

Indren Hus bed&breakfast

{{ page.post_title }}
{{ tab.title }}
Rum
Resor

Indren hus B&B Dubbelrum

Dubbelrum med möjlighet till separata sängar. Eget badrum och dusch. Rummen är i klassisk alpstil. Enklare standard på rummen men självklart rena och fina. Det ingår Frukost i denna rumskategori.

Indren hus lägenhet 3-4 personer

Lägenhet med ett sovrum och ett allrum. Ett litet kök/pentry där man kan laga enklare frukost, lunch, middag, tillexempel: Pasta rätter. Lägenheten består av ett sovrum med 2 sängar och vardagsrum med 2 bäddsoffor.

Indren Hus lägenhet 4-5 personer

Lägenhet med ett sovrum och ett allrum. Ett litet kök/pentry där man kan laga enklare frukost, lunch, middag, tillexempel: Pasta rätter. Lägenheten består av ett sovrum med 2 sängar och vardagsrum med 3 bäddsoffor.

Indren Hus bed&breakfast

Indren hus är ett trevligt B&B som passar perfekt för oss skidåkare! Lite enklare standard men alltid fräscht och mycket trevlig atmosfär. Indren Hus har lägenheter i olika storlekar där man har möjlighet att laga egen mat. Det finns också dubbelrum i ”hotelstyle” B&B. Det ligger cirka 400 meter från liften och 300 meter till centrala byn, allt med gångavstånd. Ett bra alternativ för fokus på skidåkning eller budgeten! Här finns bastu och en trevlig restaurang i källaren där frukost, lunch och middag serveras. 

 

  • Lägenheter där man kan laga mat
  • Bra läge i byn
  • Trevlig restaurang i byggnaden

Fatmap

Bra 3D verktyg för oss skidåkare för att få en vy över området

Pistkarta

Leta fram dina favorit pister och liftarna i Monterosa ski area

Väderlänk

Vill du veta senaste vädret i Alagna? här finns också snöhistorik.

Coordinates of this location not found

Mat och dryck

Tillhörande Indren Hus finns Resturang Edelweiss som ligger i botten av huset. Här serveras lokala rätter från dalen som lokal fångad öring från floden Sesia. I baren hittar man goda drinkar, bra viner och små snacks som lufttorkad skinka etc. Här serveras frukost, lunch och middag. En trevlig samlingsplats för alla åldrar!

Tips på aktiviteter

  • Bergsguide 1 dag kostar ca 390 euro. Man kan vara max 7 gäster i en grupp. Man möts upp på morgonen innan liften öppnar för att gå igenom dagen med bergsguiden. Beroende på nivå av åkare kan man gå på olika toppturer eller fokus.
  • Skidskola på plats med duktiga instruktörer
  • Testa på klättring inomhus

© 2021 Xtravel. All right reserved.