Boende / Hotell

Revier Mountain Lodge winter

{{ page.post_title }}
{{ tab.title }}
Rum
Resor

Revier - Dubbelrum (Smart Cabin)

Rummet är 16 m2 och smart planerat, och erbjuder allt du behöver för din din vistelse. Stor och ljust badrum med dusch, koppla av på den enorma sängen (2,0 x 2,0 meter) och planera ditt nästa äventyr för morgondagen!  Från varje rum har du en direkt utsikt över Heidsee inklusive panoramautsikten över Lenzerheides bergsområde. Rummet är för max 2 personer (ej separata sängar) En härlig frukost serveras från kl 07:30 till 10:30.

Revier - Dubbelrum delux (XL Cabin)

XL Cabin (23m2) är perfekt om du letar efter lite extra utrymme eller vill dela rummet med upp till 3 personer. Detta rum har en dubbelsäng (1,80 x 2,00 m) samt en panoramasoffa som kan omvandlas till en extra enkelsäng. Fint badrum med dusch, gratis blixt-snabb WIFI och en enorm HD-TV. Njut av utsikten från det enorma panoramafönstret och ladda batterierna från din dag på berget. Rummet är för max 3 personer (ej separata sängar för dubbelsängen) Härlig frukost serveras från kl 07:30 till 10:30.

Revier Mountain Lodge winter

En modern mountain lodge med fokus på på dig, din semester och dina aktiviteter. Hotellet ligger vackert vid Heidsee och alla rum har utsikt över bergen och närhet till Rothornbahn för kul skidåkning. Lodgen bjuder på en härlig atmosfär med god mat och trevligt umgänge! 

Här ska du känna dig som hemma! På helgerna bjuds det på livemusik och dj. Ett grymt skidåkarhotell som vi verkligen rekommenderar.

  • Trevlig atmosfär
  • Fokus på ”känn dig som hemma”
  • Bra mat och dryck
  • Ski in/out

Fatmap

Bra 3D verktyg för oss skidåkare för att få en vy över området

Pistkarta

Leta fram dina favorit pister och liftarna i Lenzerheide Arosa

Väder update

Vill du veta senaste vädret i Lenzerheide? här finns också snöhistorik .

Mat och dryck

På Revier lodge serveras god mat med inspiration från medelhavet. Fokus på grillat på deras specialbyggda kolgrill Josper. Hamburgare  är en specialitet som vi verkligen kan rekommendera. Frukosten har man lagt fokus på organiska produkter och lokalt producerade. I baren finns ett brett utbud av dryck, gott kaffe och ”frozen yogurt” är ett måste att testa. Vill man äta lunch går det också att göra i restaurangen, men förhoppningsvis är du i backen och testar alla restauranger som finns där. 

 

Tips på aktiviteter

  • Åk skidor till andra dalen och besök byn Arosa
  • Njut av en härlig middag på någon av de mysiga hutterna uppe på berget. 
  • Fina längdskidspår finns att upptäcka och möjlighet till hyra skidor på plats. 
  • Testa på curling
 
 
 
 
 

© 2021 Xtravel. All right reserved.