Boende / Hotell

Roadtrip Hokkaido 2.0 – 11 dagar

{{ page.post_title }}
{{ tab.title }}
Rum
Resor

Del i dubbelrum på hotell/Ryokan, Hokkaido 2.0

Rummen skiljer sig på de olika boende under resan. Vi bor på hotell och ryokan (vandrarhem) standard layout är dubbelrum med separata sängar.  Du bokar del i dubbelrum på dessa resor. Är ni tre personer så kommer då 2 bo i samma rum och den tredje personen med en annan av liknade kön.

Roadtrip Hokkaido 2.0 – 11 dagar

På roadtrip Hokkaido 2.0 så bor vi på olika hotell och Ryokan som är likande vandrarhem. Vi bor strategiskt för att kunna ta oss till olika berg beroende på snöfall. 

De olika boenden är lite enklare hotell där man bor i ”del i dubbelrum” Vi börjar resan med två nätter i Sapporo som är den lite större staden på Hokkaido ön. Här finns resturanger, barer och såklart karaoke! På hotellen ingår det såklart frukost. Övriga mål som lunch och middag äter vi ute och ingår ej.

  • Twinnrum/flerbäddsrum
  • Närhet till stad och restauranger
  • Lakan och städning ingår
  • Frukost serveras på de olika hotellen

Fatmap

3D karta över Niseko med rutter och tips på offpiståk. Bra verktyg för oss freeriders!

Pistkarta

Karta över skidområdet (vi åker inte i så mycket pister på denna resa)

Väder update

Vill du veta senaste vädret i Niseko? Historik och prognos 6 dagar framåt

Coordinates of this location not found

Mat och dryck

Under resans gång kommer vi besöka olika restauranger i de olika små städerna. Japan bjuder på en härlig matkultur med annorlunda konsistenser och smaker som vi inte är vana med. Vi kommer såklart äta en del klassiska Japanska rätter som sushi, ramen, sukiyaki och shabu-shabu. Vi kommer testa oss fram i de olika städerna för att uppleva den Japanska matkulturen.

© 2021 Xtravel. All right reserved.