Boende / Hotell

Freedom Inn Niseko

{{ page.post_title }}
{{ tab.title }}
Rum
Resor

Del i Twinnbedroom Freedom inn

På Japow resorna bokar man en plats i del i dubbelrum. På våra resor har vi bara "twinbedroom" ibland möjlighet med ett trippelrum. Vi matchar ihop er så gott det går (samma kön) bokar du med en kompis kommer ni bo tillsammans. Är ni 3 personer som bokar så blir det två stycken i ett rum och den tredje personer får bo i ett annat rum.

Freedom Inn Niseko

Lodgen Freedom Inn ligger i Hanazona. Här har vi närhet till liften och en bra bas för resan. Boendet har en trevlig och mysig atmosfär. På lodgen serveras frukost på morgonen som ingår i resan. I källaren finns ett enklare onsenbad där man kan vila upp trötta muskler!

  • Mysig lodge med avslappnad atmosfär
  • Bra utgångsläge för denna resa

Fatmap

3D karta över Niseko med rutter och tips på offpiståk. Bra verktyg för oss freeriders!

Pistkarta

Karta över skidområdet (vi åker inte i så mycket pister på denna resa)

Väder update

Vill du veta senaste vädret i Niseko? Historik och prognos 6 dagar framåt

Mat och dryck

På Freedom inn serveras frukost med ägg, bacon, bröd och frukt. Lunch och middagar äter vi ute i Niseko. Niseko har ett brett utbud av resturanger och massor av god mat som måste provas. I backarna finns bra utbud av lunch resturanger. På Freedom inn kan vi också sätta ihop en ”Shabu-shabu” middag, man doppar kött, fågel, grönsaker i en gryta med fond. (liknande fondue). 

Japan har en väldigt intressant matkultur med kanske det kändaste inslaget Sushi men landet har såklart mycket mer än bara sushi. En annan favorit är deras Ramen soppor som vi verkligen kan rekommendera. När vi kommer till dryck så finns ju klassikern Saké som är ett Japansk risvin som tåls att testa.

 

Tips på aktiviteter

  •  På denna resa finns möjlighet att åka Catski en dag  med en samarbetspartner. Hör av er till oss för mer info!
  • Skotertolkning i Japanska skogarna finns också möjlighet att testa. Hör av er till oss för mer info!
  • Bada Onsenbad, klassika varma källor som verkligen passar perfekt för trötta skidmuskler. Det finns ett bra bad cirka 5 minuter från lodgen. 
 

© 2021 Xtravel. All right reserved.