Säsongsavslutningar och allmänt maxad vår

Nyheter | 

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

*26-29 april är det dags att stänga Åre för skidsäsongen 2018! Succénfestivalen Åre Session samt Åre Ski Finals ser till att dränera både kropp och själ innan du packar in skidorna och brädan. Festivalen äger rum i skidbacken och den stora arenan på Holiday Club. Självklart bjuds det på annat smått och gott också, som till exempel; manchestermorgon, gratis skidskola, downhillcykling med Martin Söderström m.m

Xtravels topp 5 tips på akter ni inte får missa:
*Turbonegro – ALLTID sjukt bra live! Svep litervis med folköl och hedra punkrocken!
*Graveyard – Släpp ut ditt långa hår, gunga huvudet rytmiskt och njut av en dos 70-talsrock.
*Viktor Ström –  En knorrbaskonnässör av finaste sort. Dansa er utmattade till glesbygdstechno!
*Sibille Attar – En modern popsmocka in your face!
*Alice Boman – Atmosfärisk skörhet som vaggar in dig i en dröm!

Åre Ski Finals är helt enkelt en episk avslutning på skidsäsongen där skideliten, säsongarna och allmänna skidfreaks kämpar om att bli Mr och Ms Ski i ett gäng olika skidgrenar:
Torsdag – Skicross
Fredag – Puckel
Lördag – Parallellslalom
Söndag – Längdsprint
Sjukt roligt spektakel väl värt att kika på!

*Och är det någon som vet hur man maxar sönder våren så är det Henke Windstedt med crew. Senaste avsnittet av Windstedt Stories ser ni här:

*Missade du vår tripp till Lappland i år?
Våråkning, supermat av superkocken Niklas Ekstedt, strålande sol och ett allmänt välbefinnande norr om polcirkeln! Vi hade en grym tripp till Sveriges bästa vildmark.
Spana in filmen  och se till att du är 100% redo att boka in dig nästa säsong.

*Ni som åkte med oss på Honshu Roadtrip  hade äran att bli guidade av Erik ”Nyllet” Nylander. Förutom att Nyllet har ett jäkla pepp så kanske ni även insåg att det går undan när han åker bräda? Det går t o m så fort att han kammade hem vinsten som snabbaste brädåkare på prestigefyllda RedBull Homerun i Åre. Stort GRATTIS!!
*Missa inte heller att damma upp till Riksgränsen på dessa legendariska event:
SCANDINAVIAN BIG MOUNTAIN CHAMPIONSHIPS | 7-9 MAJ
RIKSGRÄNSEN BANKED SLALOM | 11-13 MAJ
Någon större förklaring om, hur , eller varför ni ska åka upp dit behövs knappast. Packa bilen eller hoppa in i tågkupén och bege dig norrut!

*Patso och Limpan smet iväg från kontoret och hann scora första vårsurfet på Torö. ” supersmå vågor men med superstora brädor så blev det en historiskt pompös session” säger dom. Oklart hur man ska tolka detta. Vill du vara säker på att få dig några vågor i sommar så är det nog bättre att sladda in på våra surfresor och boka in något kul där:)

GLAD VÅR! 

© 2021 Xtravel. All right reserved.