Snabba news från Xtravelvärlden

Nyheter | 

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Pudersäsongen börjar sakta lida mot sitt slut. Alla puderjagande Xtravel roadtrips har avverkats och vissa har scorat bigtime och andra hade lite oflyt med vädergudarna. Men så är ju tyvärr skidåkarlivet och det är väl det som faktiskt är tjusningen och spänningen i det hela. Att man aldrig kan vara riktigt säker.
Vi har en grym tur kvar med Kaj Zackrisson och Hattvika Lodge till Lofoten Split & Topptur Fest som går av stapeln den 9e April. Den är såklart fully booked redan och alla deltagare verkar vässa formen rejält inför denna långhelg. Man vill ju inte vara i helt dålig form när man ska tura med självaste Mr. Zackrisson.

Och du vet väl att du redan nu kan spika en plats på 2016 års roadtrips?
Denna föranmälan kostar 2000:-, vilket i sin tur ger dig förtur att välja datum på respektive resa (Japan, Kanada, Alaska och kanske en hemlig ort ;)). Ni kommer såklart att få all info om resan innan vi släpper detta för allmänheten, så att ni i lugn och ro kan planera in vintern!
Allt ni behöver göra är att maila oss på Xtravel så får ni mer info om hur ni går vidare.

Sen skulle jag vilja ge alla er en heads up om dessa datum:
19 – 26 juli,  26 juli – 2 aug, 2 – 9 aug

Då smäller vi igång sommarens übersköna kombo, Surf & Yoga i Hossegor. Dagarna fylls med yoga, surf, sol och skön avkoppling på stranden. Yogainstruktör i sommar är vår surfpeppande och skateboardåkande vän Madeleine Uggla som b.la. kör yogapass på Yogayama i Stockholm.
Vare sig du är vältränad eller otränad, total nybörjare av både surf och yoga, eller erfaren yogi/surfare, ung eller gammal, så är ALLA välkomna.

Man lär sig alltid något nytt och det är aldrig för sent att lära sig!
MVH/
Mattias Lindmark aka Limpan

© 2021 Xtravel. All right reserved.