Solen steker och dags för Xtravelnyheter

Nyheter | 

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Sommarsolen börjar stå på gasen nu och äntligen sprida lite värme, såklart på gott och ont. Vill man åka skidor är det fortfarande grymt uppe i Riksgränsen och framförallt så öppnar väl Stryn snart sina portar till det vita riket. Tyvärr har dom inte kunnat öppna när det var tänkt den 23e Maj då snöröjningen av vägen har varit för svår pga för mycket snö och katastrofalt dålig sikt.
Vår snabbskidade Xtravel guide Albin Pettersson Bråthe har dock lyckats släpa sig dit och njuter just nu av livet. För mer tips om sommarskidåkning, läs här.

 

Sommarsurfsäsongen på Torö börjar kicka igång och det sägs ha varit riktigt bra surf i lördags för den som var extremt morgonpigg! I nya numret av NordicSurfersMag som finns ute i butik är det förövrigt en stor Toröspecial!

 

Vi håller på för fullt med att snickra ihop en ny och inspirerande hemsida som vi hoppas kunna lansera innan snön fallit igen, men framförallt är vi snart redo att släppa alla feta skidresor för 2016!! Se till att inte bränna alla semesterdagar i sommar för det kommer ni garanterat ångra sen.

Sist men inte minst så får vi gratta Limpan som tog hem en guldmedalj i Stockholm Open i Brasiliansk Jiu Jitsu. Snart kanske det blir surf & bjj resor med Xtravel 😉

© 2021 Xtravel. All right reserved.