Boende / Hotell

Österlen Xtravel Camp

{{ page.post_title }}
{{ tab.title }}
Rum
Boka

Österlen Xtravel camp - Surflodge Dubbelrum

På surflodgen finns det 4st härliga rum, 3 rum med dubbelsäng och ett rum med två enkelsängar. Lodgen har även ett härligt kök och bra umgängesytor och sköna hängmattor. Nytt för säsongen är även en badtunna.

Österlen Xtravel Camp - Camping

På Österlens camping har vi tillgång till 4st tält. Här går det att sova 1-4 personer per tält. El finns tillgängligt vid tältet. Ta med egen sovsäck. På campingen finns servicebutik, café med uteservering, minigolf, matplatser inne, moderna toalettutrymmen och grillplatser. Dessutom hittar du flera restauranger inom gångavstånd.

Österlen Xtravel Camp

Äntligen har vi ett surfcamp i Sverige! Till sommaren har vi gått ihop med Österlen Surfcenter för att kunna erbjuda ett surfcamp på hemma plan!

På Österlens Surfcenters Lodge vaknar ni med havet runt kröken och åkern runt andra. Här finns det 4st rum med totalt 8 sängplatser. Här äter vi frukost ihop och styr trevliga middagar. Det finns härliga utrymmen för att slappna av med hängmattor och en badtunna.

På Kiviks camping har vi tillgång till stora tipi-tält med 2-3 sovplatser per tält. Vid tältet har ni tillgång till el och service husen ligger en kort promenad bort. Frukost äts tillsammans på Surflodgen som bara är en minuts promenad bort.

  • Kök
  • Samlingsrum
  • 500 m
  • Bar
  • Wifi
  • Parkering
  • Härlig atmosfär
  • Bra frukost
  • Bra läge

Xtravel Camp

Prel Schema
Dag 1 
FM: Meet-and-greet Österlen Surfcenter Kivik
Lunch 
EM: Vågsurf på för dagen lämpligt ställe. G1
/SUP Knäbäckshusen – Kivik G2
BBQ-Middag

Dag 2 
Frukost på Lodgen
FM: Vågsurf på för dagen lämpligt ställe. G2
/SUP Knäbäckshusen – Kivik. G1
Lunch 
EM: Hot-Yoga alt Snorkling eller Löpning. G1+2

Dag 3 
Frukost på Lodgen
MorgonYoga G 1+2
FM: Trailrunning Brösarp-Haväng-Brösarp. G2
/Vågsurf på för dagen lämpligt ställe. G1
Lunch
EM: Byte av aktivitet

Dag 4 
FM: MTB i Brösarps norra backar, inkl hyra av cykel. G1
Vågsurf på för dagen lämpligt ställe. G2
Lunch
EM: B
yte av aktivitet

Avslut 

Bra att veta

Måltider:  Frukost bjuds på lodgen varje morgon och en härlig välkomst Bbq första kvällen. Resterande måltider lagar vi tillsammans eller äts på härliga restauranger.

Transfer: Vi möts upp på surflodgen och sen ingår det transfer till alla aktiviteter. Önskar man bli upplockad från tågstationen löser vi det.

Guidning: Vi har en härlig Xtravel guide på plats som ser till att ni får en härlig vistelse samt som vi har grymma instruktörer vid alla aktiviteter. 
Måns och Fredrik från Österlen Surfcenter är grymma surfinstruktörer och kommer leda Surf, SUP, Trailrunning,  Yoga och snorklikng. Johanna från Jordnära upplevelser ser till så ni får en magisk MTB upplevelse. 

Erfarenhet: Campen passar alla som är sugna på äventyr. Då vi kommer köra de flesta aktiviteterna uppdelade i grupper kommer alla hitta en nivå som passar en själva. 

 

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.