• Träning


Xtravels träningstips

Våra träningstips är till för att du ska få ut maximalt av din resa. Vår starkaste rekommendation att du tränar dig i form innan avresa, så din fysik inte hindrar dig från att ha en fantastisk resa. Att vara iväg på en surf eller skidresa med oss är på inga vis exceptionellt jobbigt men vi vet av erfarenhet att det är lite roligare att surfa och åka skidor om inte konditionen och musklerna stoppar dig. Så se till att vara i lagom form för att helt enkelt få så mycket utav resan som möjligt.

Här nedan kan du ta en titt på lite träningstips från Xtravelkontorets egna träningsfantast och surfare Mattias ”Limpan” Lindmark inför din stundande surfresa eller från vår teamåkare Christine ”Krikkan” Hargin som ger dig tips inför skidresan. Sen när du väl har bokat din resa med oss kommer det finnas nedladdningsbara träningsupplägg i PDF från ”Min Sida” för att ytterligare ge dig hjälp, tips och verktyg för en rolig och inspirerande träning innan eller så klart även efter din resa med oss.

Övningar inför skidresan

Krikkan Hargin har styrkan och målmedvetenheten att tacka för mycket när det gäller hennes fantastiska friåkningskarriär. Men utan en stark kropp går inget. Att kunna stå emot ojämna uppåkta fält, oväntade bumps och hårda landningar har allt att göra med vältränade ben som inte skriker av mjölksyra efter ett par svängar. Krikkan har här satt ihop en liten inspirerande video för dig att spana in och gärna träna efter innan din skidresa med oss. Resan kommer bli lite roligare om dina ben orkar lika länge som ditt huvud och när du väl har bokat din resa med oss hittar du mer övningar under ”Min Sida” som du kan ladda ner.

SPANA IN KRIKKANS TRÄNINGSTIPS HÄR

Övningar inför surfresan

När vi pratar surf och övningar du bör fokusera på så är det bål, rygg och axlar. Det kommer bli mycket liggande på brädan och mycket paddling in och ut genom vågorna i jakten på den där underbara känslan när man fångar sin första våg. Träningsvärken kommer såklart komma som ett brev på posten men du kommer ha det lite roligare och lite lättare om du tar en titta på videon här som Limpan satt ihop och sen gör övningarna inför resan. Under ”Min Sida” som du får tillgång till när du väl har bokat in din resa så kommer det att finnas nedladdningsbara PDF:er med övningar också.

TA EN TITT PÅ LIMPANS VIDEO MED TIPS INFÖR NÄSTA SURFRESA

The mind is the limit. As long as the mind can envision the fact that you can do something, you can do it, as long as you really believe 100 percent.

Arnold Schwarzenegger (vem annars?!)

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar