Villkor & regler

Här hittar du Xtravels särskilda resevillkor för nedladdning. Dessa villkor ingår som en viktig del i avtalet mellan dig som resenär och Xtravel. Läs därför igenom resevillkoren noga. Då vi svarar dig med en verifikation på din förfrågan eller vid din bokning finns våra villkor med som en länk (kryssruta som du behöver acceptera) bland annan nyttig information. I och med vår bekräftelse har vi (reseföretaget Xtravel och dig som kund) ingått avtal med varandra och resevillkornen gäller. Undrar du över något är du alltid välkommen att kontakta oss på kontoret på 08-333 669 eller maila till info@xtravel.se så hjälper vi dig mer än gärna.

Här kan du ladda ner våra resevillkor

Länk till Resevillkor (PDF)

Här kan du ladda ner våra resevillkor för företagresor

Länk till Resevillkor (PDF)

Alla våra paketresor omfattas av resegarantilagen. Detta innebär att om resan blir avbruten eller inställd kan ersättning betalas ur resegarantin om Xtravel inte skulle ha möjlighet.

Ansökan om ersättning skall ha inkommit till Resegarantinämnden senast två månader efter det resan blivit inställd eller avbrutits. Ring Kammarkollegiet för mer information. Telefon 08-700 08 00

Alla priser inkluderar resemoms för privatpersoner till EU-länder med 2,67%, 0% moms utanför EU och 25% för resor inom Sverige. Vid vissa företagsofferter är resemomsen exkluderad.

Här kan du ladda ner vår personuppgiftspolicy

Länk till PDF

Information om cookies

Länk till PDF

Vi finns här för dig måndag till fredag, 09:00 – 17:00. Tveka inte att höra av dig till oss med dina frågor.