PRESSMEDDELANDE – Xtravel blir Apollos senaste nyförvärv

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Skid- och surfresearrangören Xtravel blir en del av Apollofamiljen!
För Xtravel innebär detta en riktigt stabil plattform och möjlighet att vidareutveckla sina skid-och surfresor för en ännu bredare publik. Att Apollo gör denna värvning innebär ett positivt tillskott till en redan stark sportprodukt samt en ökad specialistkompetens.

Xtravel flyttar med omedelbar verkan in på Apollos huvudkontor i Stockholm och kommer självfallet att fortsätta fokusera på sina områden – skid- och surfresor – och behåller profil, varumärke och team. Men nu med en starkare plattform att vidareutveckla sin spetskompetens och resor även mot nya marknader.

– Efter 13 spännande och lärorika år så har vi nu fått denna fantastiska möjlighet att bli en del av en större researrangör som Apollo. Med massor av kunskap och ett gigantiskt nätverk så kommer Apollo hjälpa oss utveckla Xtravel med ännu fetare resor till ännu fler människor på nya marknader utan att för den delen tappa känslan av att man reser i små grupper med familjen eller polarna”, säger Eric Asmussen, Xtravels VD & grundare. 

– Det är väldigt glädjande att vi nu har fått tillökning i familjen och att vi utökar vår kompetens inom aktiva resor – nu med specialistkunskap inom framförallt skidor och surf. Detta är en affär helt i linje med vår satsning på sport- och träningsresor där vi idag är väldigt starka genom vårt sub brand Apollo Sports samt vårt specialistbolag Golf Plaisir”, säger Peter Browall, Sverigechef på Apollo.

Om Apollo       

Apollo är med sitt sub brand Apollo Sports, Sveriges största arrangör av träningsresor och träningsläger för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Sedan 2013 är Apollo officiell leverantör av olympisk camp och träningsläger till Sveriges Olympiska Kommitté, SOK, och den svenska OS-truppen. Apollos sporthotell Playitas Resort på Fuerteventura och Cavo Spada på Kreta har varit värdar för SOK´s Olympic Camp och hela den svenska OS-truppen både mot OS i Rio och i Pyeongchang 2018. Idag har Apollo 14 sporthotell med Nordens bredaste träningskalender.

Om Xtravel

Xtravel har arrangerat skid-och surfresor sedan 2004. Xtravel utmanar det traditionella resandet genom aktiva, fartfyllda resor inom surfing, skidåkning, mountainbike, motorcross och annat som får adrenalinet att rusa. Xtravel har stadigt vuxit i branschen tack vare sina gedigna spetskunskaper och förmåga att, tillsammans med professionella guider och instruktörer, leverera ett utmanande reseinnehåll till spännande destinationer året om.

© 2021 Xtravel. All right reserved.