Xtravel presenterar: Veckans restips v.46 2015

Nyheter | 

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Veckans restips tar oss till den beryktade och mytomspunna stenstranden Torö, ca en timme med bil söder om den kungliga huvudstaden! Nu går vädret bananas och det varvas hej vilt med nordliga iskalla permafrostvindar med aningens varmare vindar från söder som piskar upp gedigna väggar av vatten. Med andra ord är årets stenstrandssäsong igång på riktigt! Vintersäsongen är äntligen här! Extremt vacker natur och mil av hav framför dig gör Torö till en självklar destination om man vill fly från turisterna i stan. Iochförsig kommer du vara en av ca 100 andra som tänkte precis samma sak så helt ensam kommer du garanterat INTE att vara.

Och glöm våtdräkten hemma, nu är det lårkorta designerbadbyxor som gäller och väl lagrade fettdepåer och underhudsfett. Glöm dieter och tänk späck! Surfnivån är sekundär denna vinter, det är storleken på pecsen och biccarna som är prio. Så nu kan även den mest stela crossfitgymbroilern få känna sig som en riktig surfare!

Men för att kunna flexa inför så många som möjligt så bör du ladda ner både SMHI:s ochKLART:s appar så du vet när du ska bege dig ner och skörda frukt.

Vill du ha riktigt schysta vågor, bra häng och sköna instruktörer istället ska du kika på våra surfcamps lite längre söderöver, där ligger fokus mer på det faktiska surfandet =)

Och missa inte alla kommande oumbärliga Veckans Restips från Xtravel.

© 2021 Xtravel. All right reserved.