Xtravelguiden – ditt vindskydd i snålblåsten

Nyheter | 

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Höststormarna har blåst igång den svenska surfsäsongen och kung Bore har tjuvkopplat igång snökanonerna i norr. Xtravelguiden har noterat att Skutan redan bjudit på dom första pudersvängarna och är man lagd åt längdåkningshållet så har Vålådalen redan brassat upp prima spår!
Och som vanligt är det crewet i Åre som dukar fram säsongens första skidbilder/filmer. Actionhösten har helt enkelt startat med en klassisk big bang!  Läs mer om deras upptåg på Freeride.se

En annan säsong som har sin peak just nu är skidfilmspremiärerna! Om man vill kan man mer eller mindre ha en filmkväll varje kväll fram till jul i sin egen soffa.
*Här har ni några smakprov av höstens filmer:

*Xtravels skidguru Patrik Lakén har även gjort en liten påminnelse till alla er som redan nu börjar se över era skidprylar. ” 6 saker du inte får glömma i vinter” Kolla in hans checklist och se till att du verkligen är redo för vintern. Men en sak Patrik glömde nämna var lyxen av dagens portabla pjäxvärmare / pjäxtork. Kanske det bästa som har uppfunnits för alla vinterälskare! Check it out.
*Om ni nu mot förmodan har undgått att Xtravel blivit värvat av Apollo så kan ni läsa mer om det här. I det stora hela så kommer det inte ske några större förändringar. Vi kommer fortfarande peppa skidåkning, kaffe och rocknroll. Däremot har vi lämnat vårat gamla HQ på Östermalm och flytta in hos Apollo på Ynglingagatan 2. Och självklart kommer vi bjuda in alla er på vår första AW när vi installerat oss!

*Du får INTE MISSA Fountain of Youth. 26 minuter avslappnande livspepp av Salomon TV du MÅSTE unna dig själv att se. Det är ren och skär massage för själen.

*Glöm inte bort att vi har lösningen för er som bara kan åka iväg på en kortare skidresa i år. Vi har nämligen utökat utbudet med grymma weekendresor till Chamonix, Alagna och Engelberg. 

*Om du inte hunnit spika din Japanresa i år så är det verkligen på tiden att göra det nu. Vi har endast ett fåtal platser kvar på några av Japowresorna. 

Japow Xtravel

Nu fortsätter vi peppa inför vintern. Polera pjäxorna, vässa stavarna, och krocktesta hjälmen mot dörrkarmen så kanske snön dumpar snabbare än någonsin! 

// Xtravelguiden

 

© 2021 Xtravel. All right reserved.