Xtravelguiden, din tumvante i frysboxen

Nyheter | 

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Nu har snön äntligen börjat greppa tag i våra nordligare delar av landet. Xtravelguiden ser att Instagram svämmar över av fantastisk skridskoåkning kring Abisko och Riksgränsen, grymma längdspår har mejslats fram och Åres Instagramelit har såklart redan taggat sönder oss i flera veckor med deras första pudersvängar! 
Som vanligt har Xtravelguiden skrapat fram några grejer du absolut inte får missa.

 • Att Wille Lindberg och Nuit de la Glisse besöker Stockholm är nästan lika självklart som julkalendern varje år. Fredagen den 10e November är det dags för premiär av deras Dont Crack Under Pressure – säsong 3, och även den slutgiltiga säsongen enligt dom.
  10/11 Stockholm/ Filmstaden Sergel
  11/11 Göteborg/ Filmstaden Bergakungen
  13/11 Umeå/ Filmstaden Umeå och Malmö/ Malmö Storgatan
  Sladda in här för att boka er biljett. MISSA INTE DETTA! ! !
 • Hur är det egentligen att säsonga och arbeta som reseledare? Åka skidor har lagt korten på bordet och berättar här den nakna sanningen! Eller? Hursomhelst är det förbannat kul!
 • GÖR ER REDO kära Xtravelgäster. Måndagen den 4e December kommer vi bjuda på en lavinkväll med den superspänstige fjällräven och Xtravelguiden Johan Arnemo. Självklart kommer vi att hålla till på vårat nya HQ på Ynglingagatan 2. Mer info kommer inom kort!
 • Punkrockarna i DIVISION OF LAURA LEE  firar ett mäktigt 20 års jubileum i år. Tiden går uppenbarligen fort när man inte är uppmärksam. Ett av Sveriges absoluta bästa band bränner av en grym spelning lagom till jul som ingen med  snowboard/skidbakgrund får missa. Lördagen den 16e Dec på Debaser Strand. Kanske den bästa julfesten ever?
 • ”Quiet to be loud är ett måste för alla er som vill veta mer om friåkningsfantomen från Gällivare, Kristoffer Turdell. Efter en tredje plats på världstouren i friåkning förra året så är han en av de absolut största förhandsfavoriterna när touren drar igång igen i januari.
 • Tillsammans med ApolloSports och MTB-cyklingens motsvarighet till Indiana Jones, Calle Friberg, så har vi nu styrt upp en grym setup för vårens kanske coolaste cykelresa.
  Tänk dig planeten Tatooine i Star Wars, och att du flyger fram i överljudsfart med valfri rymdfarkost, men istället är du i turkiska Kappedokien, gränslandes din tvåhjuliga springare omringad av marängliknande berg, slingriga raviner och grottor stora som gympasalar. Back in da days pressades vulkanisk aska ihop sig till något som kallas för tufa eller tuffsten som är det lite hårdare namnet.  Kappadokiens invånare upptäckte att tuffstenen var extremt grävvänlig och därigenom skapades underjordiska städer som rymde allt från kyrkor till fylleceller. Lägg därtill lite piskande regn och starka vindar så har du helt plötsligt naturligt grymma MTB-stigar som vi nu kommer att utforska!  Resorna kommer att äga rum: 4 – 8 april 2018, 8-12 april och 11-15 april . Boka här! 
  mountainbike cappadocia
 • För att dra igång ditt cykelpepp redan nu kan du t ex kolla in den här lilla editen från RedBull såklart…

https://vimeo.com/239809940

Nu ber vi alla en redig bön att vintern blir meterdjup med snö över HELA Sverige! !
// XTRAVELGUIDEN 

© 2021 Xtravel. All right reserved.